Cumhuriyet devrimlerini hedef alan yapımcı Adnan Oktar’ın kanalından çıktı

Yayın tarihi: 20 Eylül 2021 Pazartesi 3:03 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2021 Pazartesi 3:03 pm

Gerici “Yapımcı” Mesut Uçakan, Cumhuriyet devrimlerini hedef aldı. Mesut Uçakan’ın Adnan Oktar’ın kanalında programa katıldığı ortaya çıktı.

“Yapımcı” Mesut Uçakan, bugün hükümete yakın Akit gazetesine verdiği demeçte, Harf ve Şapka Devrimini hedef aldı.

1930-1940 yıllarında geçen yeni filminin tanıtımını yapan Uçakan, filmde Cumhuriyet dönemini hedefine oturturken, “Bize yutturdukları yakın tarih işte bu operasyonların başladığı dönemler. Harf devrimi de şapka devrimi de bu dönemin en garip ve en acımasız olaylarından. Benim derdim, bunlara dikkat çekmek, bu operasyonların konuşulmasına, tartışılmasına vesile olmak. Ve tabii, hafızası alınmış yeni gençliğin dikkatini, bir nebze de olsa o döneme çekmek, az da olsa yaşanan acıları göstermek…” dedi.

OKTAR’IN PROGRAMINDAN ÇIKTI

Cumhuriyet devrimlerine saldıran Mesut Uçakan’ın Oktar cemaatiyle dikkat çeken ilişkisi ortaya çıktı. OdaTV’de yer alan habere göre; Uçakan’ın, Oktarcıların kanalı olan A9 TV’de “Hayata Dair” adlı programa katıldığı görüldü.

2015 yılında Oktarcıların programına katılan Uçakan, Oktarcı Sedat Altan ve Altuğ Berker ile birlikte 53 dakikalık bir program gerçekleştiriyor.

Söz konusu programda Oktarcılar Mesut Uçakan’a “abi” diyerek seslenirken, Uçakan’ın yeni projelerine de kanalda yer vermek istediklerini belirtiyorlar.