Cumhur’da kafa karışıklığı! Erdoğan kriz yok dedi Bahçeli Kurtuluş Savaşı’nı hatırlattı

Yayın tarihi: 24 Nisan 2023 Pazartesi 3:41 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 3:41 pm

İktidarın politikaları nedeniyle soğan tane ile satılır hale geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, soğan fiyatını eleştirenlere, "Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle" dedi. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da geçtiğimiz hafta ekonomide sıkıntı olmadığını söyledi. Erdoğan, "Yoo biz gayet iyi yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kastamonu'da miting düzenleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli de, soğan fiyatlarını eleştirenlere yanıt verdi. Bahçeli, "Dikkat edin o tarihlerde soğan edebiyatı yapan, patates tantanası çıkaran yoktu. O tarihlerde bir lokma kuru ekmekle öğün geçirenler, vatanımızı geçmeyi hedefleyen işgalcilere inanç ve iradeyle direnmişlerdi. elde yok, avuçta yok ama bir vatan bir bayrak, bir bağımsızlık aşkı vardı. Kahramanlarımızın iliklerine kadar işlemişti" dedi.


" />

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide sıkıntı olmadığını söylerken ittifakı ortağı MHP Lideri Bahçeli, ekonomik krize karşı Kurtuluş Savaşı’nı hatırlattı. Bahçeli, “Dikkat edin o tarihlerde soğan edebiyatı yapan, patates tantanası çıkaran yoktu” dedi.

İktidarın politikaları nedeniyle soğan tane ile satılır hale geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, soğan fiyatını eleştirenlere, “Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle” dedi. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da geçtiğimiz hafta ekonomide sıkıntı olmadığını söyledi. Erdoğan, “Yoo biz gayet iyi yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kastamonu’da miting düzenleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli de, soğan fiyatlarını eleştirenlere yanıt verdi. Bahçeli, “Dikkat edin o tarihlerde soğan edebiyatı yapan, patates tantanası çıkaran yoktu. O tarihlerde bir lokma kuru ekmekle öğün geçirenler, vatanımızı geçmeyi hedefleyen işgalcilere inanç ve iradeyle direnmişlerdi. elde yok, avuçta yok ama bir vatan bir bayrak, bir bağımsızlık aşkı vardı. Kahramanlarımızın iliklerine kadar işlemişti” dedi.

Nebati’den soğan fiyatı açıklaması: Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle