Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral’dan Fatih Altaylı’ya hakaret dolu paylaşım! İblisin evladı, zındık, alçak…

Yayın tarihi: 1 Şubat 2024 Perşembe 10:31 am - Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe 10:31 am

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gazeteci Fatih Altaylı’yı hakaretlerle hedef aldı. Saral, Altaylı için ‘insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı’, ‘mürted zındık’, ‘müslüman kılıklı dolaşan alçak’ gibi ifadeler kullanıp ‘ceza’ istedi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın “Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz. Konuşulmaması gereken bir şey bu; ama birileri CHP’yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor” sözlerinin gündem olması üzerine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Altaylı’nın cezalandırılması gerektiğini savunan Saral’ın hakaret dolu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka’da yaşadığını zannediyor…İslama ve Kur’an’a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı aksi halde müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir.Ajan olarak bu ülkede müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabii tutulmalıdır.”

Fatih Altaylı: Birtakım gazeteciye kamu kaynaklarından para aktarıldı amaç muhalefet adayları

Kaynak: TELE1