Cumhur’a bir şok da Diyarbakır’dan! Bahçeli alkış almadı

Yayın tarihi: 14 Nisan 2023 Cuma 6:58 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2023 Cuma 9:31 pm

Diyarbakır’daki açılış töreninde HÜDA-PAR Lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu. Kürtçe ve Zazaca da konuşan Yapıcıoğlu’nun ardından sahneye Bahçeli çıktı.

Defalarca imar affı çıkaran AKP, Diyarbakır’da deprem konutlarının açılışını gerçekleştirdi. Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı ve 5 silah arkadaşını şehit eden Hizbullah’ı terör örgütü olarak görmeyen HÜDA-PAR’ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, açılışta konuştu. Yapıcıoğlu, sahnede Türkçe’nin yanı sıra Kürtçe ve Zazaca da konuştu. Yapıcıoğlu’nun ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşma yaptı.

HÜDA-PAR Lideri Yapıcıoğlu: MHP’nin hassasiyetlerini MHP’nin temsilcisine sorun

Diyarbakırlılardan oy da isteyen  Bahçeli, ne sahneye çıkarken ne de konuşmasını bitirirken alkış aldı. Diyarbakır’daki kitlenin sönüklüğü dikkat çekti.

BAKANLAR DA KİTLEYİ YAKALAYAMAMIŞTI

Sivas’taki temel atma töreninde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, adeta boş meydana konuşmuştu. Kurum’un ardından da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Şanlıurfa’da istediği kitleyi yakalayamamıştı.

 

AKP’ye Sivas’ta soğuk duş! Bakan boş meydana konuştu