Cübbeli, İTO seçimleri nedeniyle LGBT üzerinden Kaftancıoğlu’nu hedef aldı

Yayın tarihi: 5 Kasım 2022 Cumartesi 6:40 pm - Güncelleme: 5 Kasım 2022 Cumartesi 6:47 pm

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2019 İstanbul yerel seçimlerini hatırlatarak, Canan Kaftancıoğlu’nun İTO seçimlerinde desteklediği adayın LGBTİ’ye destek veren yatırımlara destek vereceğini savundu.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” adıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, “İTO Seçimlerinde Rey Atmaya Gitmeyenler Meydana Gelecek Millî ve Dînî Zarârlara Ortak Olur!” adıyla sosyal medya hesaplarından bir video paylaştı.

Ahmet Mahmut Ünlü, Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı 2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimleri’ni AKP’nin “ceketimizi koysak alırız” düşüncesi nedeniyle kaybettiğini söyledi.

“DOĞRU DÜZGÜN BİR İNSAN”

Önümüzdeki hafta seçimlere gidecek olan İstanbul Ticaret Odası(İTO)’nın başkanı Şekip Avdagiç’i “doğru düzgün bir insan” olarak niteleyen Ünlü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun İTO seçimlerinde bir adayı desteklediğini söyledi.

Adını bilmediğini söylediği bu adaya karşı oy verilmesi çağrısında bulunan Ünlü, bahsettiği adayın ilk işinin LGBTİ’ye destek veren yatırımlara onay vermek olduğunu savundu.

Cübbeli Ahmet: İmam – Hatip lisesine gitseydim ateist olurdum