Cübbeli dini bıraktı siyasete soyundu! Tarikat ve cemaatlere giden musluğun suyu kesilince İstanbul’u işaret etti

Yayın tarihi: 6 Haziran 2023 Salı 2:36 pm - Güncelleme: 6 Haziran 2023 Salı 2:37 pm

Cübbeli Ahmet Hoca, iktidarın PKK kara propagandasını sürdürerek gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’nin elinden alınması gerektiğini savundu. Cübbeli Ahmet Hoca, “Biz şeriatçıyız. Biz demokrat değiliz. Demokrasiye inanmıyoruz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanlığı’nı 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından İBB yönetimi tarikat ve cemaatlere yapılan yardımları kesmiş, rant projelerine de son verilmişti.

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerini hatırlatıp İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’nin elinden alınması gerektiğini savundu.

CHP’li İBB Başkanlığı’nın Müslümanlara çok zarar verdiğini öne süren Ahmet Mahmut Ünlü, iktidarın 2023 Genel Seçimleri’nde kullandığı PKK kara propagandasını sürdürdü.

Cambridge Analytica! Facebook’ta Kılıçdaroğlu hakkında kara propaganda işte böyle yapılmış

“TEHLİKE BÜYÜKTÜR”

Ahmet Mahmut Ünlü, siyaset yapmadığını iddia ettikten sonra “Biz şeriatçıyız, diyemeyiz. Biz demokrat değiliz. Demokrasiye inanmıyoruz. Reddediyoruz biz şeriat ehliyiz” ifadelerini kullandı.

Mahmut Ünlü şu ifadeleri kullandı:

“Tehlike büyüktür. İstanbul’da önümüzde belediye işi var. Görüyorsunuz ortalığı, olayları. Yani önümüzdeki belediyede İstanbul’un ne hale geldiği, bu belediyenin neler yapıldığı, ne zararlar ne zevaller, ne kazanımların geri gittiği ortadadır. Onun için rehavete de çok kapılmamak lazım ama İstanbul’da maalesef karşı taraf, Ankara’da öyle, İzmir’de, İzmir zaten öyle de ama İstanbul’da hala durum bu şekilde. Üsküdar’da bile düşün Üsküdar. Üsküdar bizim sohbet yerlerimiz Ünalan münalan bizim o zamanlar öyle değildi. Şimdi tabii bu sohbetsizlikten, ilimsizlikten, şuursuzluktan insanlar değişik değişik tavırlar takınıyorlar. Farklı saiklerle işler yapıyorlar. Hala Saadetçi adam beni tenkit ediyor Haham benim yanıma gelmiş de beni FETÖ’cü yapmış da. Ne alakası var FETÖ’cü 2000 senesinden bahsediyorsun. Onun için Ben O’nların aleyhine konuşuyormuşum. Sizin aleyhinize konuşmayan sizden beter olsun yahu. Sizin yaptığınız işler, rezillikler ortadadır yani. Allah muhafaza etsin Müslümanlara çok zarar zeval verdiler.

“BİZ ŞERİATÇIYIZ DEMOKRASİYE İNANMIYORUZ”

Biz burada siyaset yapmıyoruz, particilik yapmıyoruz. Allah için konuşuyoruz ama bu mesele de mühimdir. Yedi ay mı var ne var hemen seçim var. Yine birkaç ay sonra mitingler başlayacak. Birkaç ay da evvel başlanıyor. Onun için İstanbul’un mutlaka tabii yani biz hiçbir zaman bu mahza hayırdır, şu parti tam hayırdır, şu parti tam Hakk üzeredir demiyoruz, diyemiyoruz. Bu düzende diyemeyiz. Biz şeriatçıyız, diyemeyiz. Biz demokrat değiliz. Demokrasiye inanmıyoruz. Reddediyoruz biz şeriat ehliyiz. Ancak bizi yöneten de ha o içki koyuyor, bu içki koymuyor diyelim belediyeyi aldığı zaman tesislere. Bu bizim için önemli mi? Önemli. O PKK’cı alıyor, bu almıyor. Önemli mi? Önemli. Cenazemiz yarın birinin eline düşecek, biri yıkayacak. Kimin yıkayacağı, adam göndermişler kadroya adam hiçbir şey bilmiyor. Niye? HDP’nin bilmem ne derneğinin şeyiyle hamili kart yakınımdır demiş almışlar burada işe. Burada cenaze imamları anlatıyorlar. Yahu adam ne cenaze yıkamayı biliyor ne bir şey biliyor ne bir Kur’an biliyor bir şey bilmiyor. Göndermişler demişler cenaze yıkamacı.”

Cübbeli Ahmet: İki erkeğin tokalaşmasında da cinsel meyil olabilir, şüphelendin çek elini