Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor: Cübbeli Ahmet, Sevilay Yılman ve Lütfü Türkkan’ı buluşturan düğün

Yayın tarihi: 30 Eylül 2019 Pazartesi 1:30 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2019 Pazartesi 2:51 pm

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık’ın oğlu Rıdvan Özışık ile Büşra Durmuş’un nikah törenine AKP’li isimlerinin yanı sıra, Sevilay Yılman, Cübbeli Ahmet ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan katıldı.

Hadi Özışık’ın oğlu Rıdvan Özışık ile Büşra Durmuş’un, İstanbul Pendik’teki bir otelde düzenlenen nikah töreni, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in kıydığı nikahın şahitliklerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ciner Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ yaptı.

Düğüne katılan isimler arasında Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de katılırken, gazeteci Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından Ahmet Mahmut Ünlü, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ve gazeteci Çağlar Cilara ile birlikte çektirdiği fotoğrafını paylaştı.

 

Sevilay Yılman, “Ben bu düğün işini çok seviyorum ya! Asla yan yana gelemeyeceğiniz insanlarla karşılaşırsınız ve böyle enteresan enstanteneler yakalanır? Sevgili dost ağabeyimiz @HadiOzisik ın biricik oğlunun düğünündeyiz… Cübbeli Ahmet Bey ve milletvekilimiz @LutfuTurkkan @caglarcilara” mesajını yazdı.

 

Yılman’ın paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada konuşuldu.