Crysis remastered ile geri dönüyor

Yayın tarihi: 2 Temmuz 2020 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 6:54 pm

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen “remaster” ihtiyacı olmayan nadir oyunlardandı aslında. Crysis Remastered ’a ait olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.

Videonun başlığı, “  Crysis Remastered  – Microsoft Store Trailer” olarak hazırlanmış ve bu sızıntıda Microsoft’un online mağazasının parmağı olabileceği konuşuluyor. Lakin…

Videoya baktığımızda, en azından “kendi adıma konuşmam gerekirse”, heyecanlandırıcı hiçbir detay yer almıyor. Crysis’in görsel kalitesi zaten zamanının ötesindeydi ve günümüzde de çok etkileyici. Lakin video itibarıyla bu kalitenin üzerine çıkılmamış gibi duruyor, ya da bu sadece sahte bir video. Biliyorsunuz, günümüzde birkaç edit programı aracılığıyla video hazırlamak ve internette yayınlamak çok kolay.

Crysis Remastered

Bir süre önce bilgi veren Crytek, Crysis Remastered için ilk oynanış videosunun 1 Temmuz itibarıyla yayınlanacağını söylemişti. Hatta bir de YouTube sayfası açıldı, geri sayım için harekete geçildi. Siz de YouTube’da bildirimleri aktifleştirerek resmi video yayınlanır yayınlanmaz izleyebilirsiniz.

Crytek, bu oyunun yeni sürümünün hazırlanmasında Saber Interactive ile yol alıyor. Bu arada, sızıntı videodaki bilgilere göre oyunun 23 Temmuz’da satışta olması bekleniyor.

Oyun, PC’nin yanında yeni nesil konsollar için de raflarda olacak. Konsol tarafında en ilginç başlık ise, Crysis Remastered ‘ın Nintendo Switch için de çıkacak olması. Evet, doğru okudunuz. Tabii grafiksel tarafta büyük bir düşüşle birlikte.

Evil Dead Rise’da dağ evi olmayacak. Bu kez yükseklere çıkabiliriz