Cristiano Ronaldo’dan tepki çeken hareket! Taraftarın telefonunu parçaladı

Yayın tarihi: 10 Nisan 2022 Pazar 11:48 am - Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar 11:52 am

Manchester United forması ile Everton karşısına çıkan Christiano Ronaldo’dan tepki çeken bir hareket geldi. 1-0 mağlubiyetten sonra soyunma odasına gittiği sırada bir Everton taraftarının cep telefonunu alıp yere atarak parçaladı.

İngiltere Premier Lig’de Manchester United, konuk olduğu Everton’a 1-0 mağlup oldu. Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, yenilgiyle biten maçtan sonra tepki çeken bir harekette bulundu.

Maç sırasında ayağına aldığı darbenin acısı ile soyunma odasına giden Ronaldo, video çeken bir Everton taraftarının telefonunu elinden alarak yere atıp parçaladı. Ronaldo’nun telefonu parçalama anı sosyal medyada büyük tepki çekti.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEYİP OLD TRAFFORD’A DAVET TTİ

Cristiano Ronaldo, maçtan saatler sonra sosyal medyadan bir özür açıklaması yaptı ve telefonunu kırdığı taraftarı Old Trafford’da maç izlemeye davet etti. Ronaldo’nun paylaşımı şöyle:

“Zor anlarda duygularla başa çıkmak asla kolay değil. Özür dilerim. Sportmenlik ve fair-play göstergesi olarak, bu taraftarı Old Trafford’daki bir maçımızı izlemeye davet ediyorum.Cristiano Ronaldo”

Kendisini eleştiren eski futbolculara Ronaldo’dan şoke eden yanıt