Cristiano Ronaldo’dan Merih Demiral’a telefon

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2024 Perşembe 5:31 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2024 Perşembe 5:31 pm

EURO 2024’te çeyrek finale yükselen Türkiye’nin yıldızı Merih Demiral, maç sonunda Cristiano Ronaldo’dan tebrik telefonu aldığını açıkladı.

EURO 2024’te Avusturya ağlarına gönderdiği iki golle Türkiye’ye çeyrek final kapısını açan ve maç sonrası yaptığı ‘bozkurt’ işareti nedeniyle hakkında disiplin soruşturması açılan Merih Demiral açıklamalarda bulundu.

‘DURAN TOPLARDA ÖZEL ÇALIŞMA’

Sabah gazetesine konuşan Demiral “Teknik ve taktik olarak iyi hazırlandık. Kalecinin zafiyetleriyle ilgili daha önceden bilgilendirildik. Şut ve ön direk çalışması üzerine yoğunlaştık. Selçuk hoca da bizimle bizzat ilgilendi. Bana, Abdülkerim’e ve Kaan’a duran toplarda ne yapmamız gerektiği konusunda özel çalışma yaptırdı. Selçuk hocaya da bütün ekibe de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘RONALDO ARADI…’

Arabistan’da aynı ligde oynadığı Cristiano Ronaldo’nun kendisini arayıp kutladığını anlatan milli futbolcu, “Gerçekler ışığında Avrupa Şampiyonu olmak bir hayaldi. Biz Avusturya’yı da yenerek, hayali, gerçekleştirilebilir bir hedef haline getirdik. Şu anda herkes birbirine, ‘Neden olmasın’ diyor. Biz kapasitesi yüksek bir takımız. Şimdiye kadar genelde kapasitemizin altında maçlar oynamıştık. Ama performansımızı artırarak ilerliyoruz. Rakiplerimiz kapasitemizin farkında değil. Her geçen gün şaşırıyorlar ve şaşırmaya devam edecekler” dedi.

Fatih Altaylı’dan ‘bozkurt’ işareti yapan Merih Demiral’a ‘Suudi Arabistan’ eleştirisi: Atatürk’le ilgili kelamını duyamadık

Kaynak: HABER MERKEZİ