Cristiano Ronaldo’dan Dünya Kupası’na buruk veda! Hüngür hüngür ağladı

Yayın tarihi: 11 Aralık 2022 Pazar 1:09 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2022 Pazar 1:12 pm

Dünya Kupası çeyrek final aşamasında dün akşam Fas ile Portekiz karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılan Fas, adını yarı finale yazdırdı. Portekiz bu sonuçla turnuvadan elenirken, takımın dünyaca ünlü oyuncusu Cristiano Ronaldo, sahadan gözyaşları içinde ayrıldı.

Futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri olarak anılan Cristiano Ronaldo, dün akşam 2022 Dünya Kupası’ndaki son maçına çıktı.

Fas ile karşılaşan Portekiz, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti. Premier Lig ekibi Manchester United’da şans bulamayan ve yaşadığı tartışmalar üzerine takımdan ayrılan Cristiano Ronaldo, dün akşamki Fas maçına yedek olarak başladı. İkinci devrede oyuna giren Ronaldo, takımına yeterli desteği sağlayamadı.

PORTEKİZ ELENDİ, FAS BİR ÜST TURA YÜKSELDİ

Fas milli takımı, maçta tek golle galibiyeti alırken, Portekiz ise bu sonucun ardından turnuvaya veda etti. Yaşı nedeniyle kariyerindeki son Dünya Kupası’na çıkan Cristiano Ronaldo, takımının elenmesinin ardından sahadan gözyaşları içinde ayrıldı.

Ronaldo’nun ağladığı anlara ait görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. Futbolseverler, turnuvada finali göremeyecek olan Ronaldo için üzüntülerini dile getirdi.

Dünya Kupası’nda yarı final eşleşmeleri belli oldu