Cristiano Ronaldo, Manchester United taraftarlarının hayallerini yıktı

Yayın tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba 1:14 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2018 Çarşamba 1:15 pm

Juventus’ta forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester’daki evini zararına satışa çıkardı. Cristiano Ronaldo’nun evi, fiyatı düşmesine rağmen yine de servet ediyor.

Sezon başında Real Madrid’den ayrılarak Juventus’un yolunu tutan ve transfer dönemine damga vuran dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester United taraftarlarının “Burada evi var. Bir gün mutlaka geri dönecek” hayallerini İngiltere’deki son bağını da satışa çıkararak yıktı.

Cristiano Ronaldo, Manchester United’da oynadığı dönemde satın aldığı lüks evini, zararına da olsa satışa çıkardı.

Lüks evi 2006 yılında 3 milyon 85o bin sterlin (26 milyon TL) ödeyerek satın alan Cristiano Ronaldo, tam 12 yıl sonra 3 milyon 250 bin sterlin (22 milyon TL) karşılığında satmaya karar verdi.

Cristiano Ronaldo, satış gerçekleştiği takdirde 600 bin sterlin (4 milyon TL) zarar etmiş olacak.

Daha önce 2009 yılında Manchester United’dan Real Madrid’e transfer olduğu dönemde de satışa çıkardığı evin bu kez satılmasını bekleyecek.

Ev satıldığı takdirde Cristiano Ronaldo’nun Manchester ile olan son bağı da sona ermiş olacak.

İçerisinde beş yatak odası, özel sinema salonu, jakuzi, yüzme havuzu ve spor salonu buluna ev, oldukça lüks bir semtte bulunuyor.

Cristiano Ronaldo’nun evini satan emlak ofisindeki tanıtım yazısında “Harika bir lokasyonda bulunan ev, lüks mağazalar, restoranlar ve barlara oldukça yakın bir konumda yer alıyor” ifadeleri yer alıyor.