Covid uygulaması ile koronavirus vakalarını görün

Yayın tarihi: 31 Mart 2020 Salı 11:03 am - Güncelleme: 31 Mart 2020 Salı 11:04 am

Dünyayı etkisi altına alan ve 680.000’den fazla kişiye bulaşan coronavirus salgını hala engellenemez şekilde devam ediyor. Bu süreçte devletler her gün güncel olarak ülkelerindeki coronavirus vakalarını açıklıyor.  Bu vakaları farklı internet sitelerinden takip etmek mümkün. Keşke uygulaması olsa da anlık takip edebilsek dediğimiz bu günlerde karşımıza Covid isimli uygulama çıktı.

Covid uygulaması ile tüm coronavirus vakalarını anında görebilirsiniz. Hem Windows hem de macOS için geliştirilen bu uygulama sayesinde anlık olarak coronavirus vakalarını görüntüleyebiliyorsunuz. Tek bir gösterim ekranı olan uygulamada favori ülkenizi belirleyip ülkenin anlık verilerine ulaşabiliyorsunuz.

Covid

Birden fazla ülkeyi favoriye ekleme özelliği de bulunan bu uygulamada; anlık vaka sayısı, kurtulan kişiler, hala enfekte olan kişiler ve ölüm sayıları net ve doğru şekilde sunuluyor.

3 günlük demo sürümü olan bu uygulamayı eğer beğenirseniz 2.30 dolara satın alabilirsiniz. Tek bir lisans aldığınızda 4 farklı cihazda kullanabileceğinizi belirtelim.

Eğer coronavirus vakalarını anbean takip etmek istiyorsanız uygulamayı buradan indirebilirsiniz. Son olarak uygulamanın Türkçe dil seçeneğine çok yakında kavuşacağını belirtelim.

Netflix Türkiye internet altyapısını rahatlatacak!