Coşkun Sabah’tan ispat edene 1 milyon dolar

Yayın tarihi: 26 Haziran 2020 Cuma 10:57 am - Güncelleme: 26 Haziran 2020 Cuma 10:57 am

“Parası olmayan beni anlamaz” diyen Coşkun Sabah, “Geçinemiyorum” açıklaması yapmadığını, yaptığını ispat edene 1 milyon dolar vereceğini söyledi.

Önceki gün yeni şarkısını tanıtan Coşkun Sabah, tartışmalara yol açan “Geçinemiyorum” açıklamasıyla ilgili konuştu. Sabah, söz konusu ifadelerini yalanlayarak, “Bu kelimeyi demedim. Söylediğimi ispat edene noter huzurunda 1 milyon dolar vereceğim” dedi.

“Sırf bu yüzden servetimi açıklamak durumunda kaldım” diyen Sabah, şunları söyledi:

“Bir sabah uyanıyorum ki, ‘Coşkun Sabah’a yardım kampanyası kuralım, yok efendim ben 100 TL veririm diyen mi görürsün neler neler. Sırf bu yüzden servetimi açıklamak durumunda kaldım. Ondan dolayı da topa tutuldum. Ben bu hafta Twitter hesabımı kapatıyorum. Buradan tüm sanatçı arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Orası küfür mecrası.”

NE DEMİŞTİ?

Sabah, daha önce yaptığı açıklamada şöyle demişti:

“Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben üç ay kira almadım. Ben 450 bin lirayı harcıyorum sonra ne olacak. Ne yapayım evleri mi yiyeceğim! Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar. Parası olmayan ne demek istediğimi anlamaz” ifadelerini kullandı.

Coşkun Sabah: Parası olmayan beni anlamaz