Çorumlular tatbikat olduğunu anlamayıp soyguncunun peşinden koştu!

Yayın tarihi: 23 Haziran 2023 Cuma 5:39 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2023 Cuma 5:44 pm

Çorum‘da ‘Güneş G’ adıyla soygun tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatı gerçek sanan Çorumlular, soyguncuları yakalamak için peşinden koştu.

Çorum’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Güneş G’ adıyla soygun tatbikatı gerçekleştirildi. Uygulamada, Kuyumcular Çarşısı’ndan bir kuyumcu dükkanı 2 kişi tarafından soyuldu. Tatbikatı gerçek sanan Çorumlular, soyguncuları yakalamak için peşinden koştu.

ÇEVREDEKİLER MERAKLA İZLEDİ

Sözde soyguncular, kuyumcuyu, başından silahla yaraladıktan sonra altınları alarak otomobille kaçtı. İhbar üzerine ekipler, olay yerine geldi. Bu sırada diğer bir ekibe, şüphelilerin otomobille kaçtığı ve içinde 3 kişinin bulunduğu bilgisi verildi. Ekipler, kontrollü olarak kuyumcu dükkanına girerken, telsiz anonsuyla silahlı 3 kişinin kaçtıkları güzergahta önlem alınması istendi.

Telsizden, polislere araca müdahale ederken can güvenliklerini almaları yönünde de uyarılar yapıldı. Soyguncuların olduğu otomobil, Milönü Kavşağı’nda durduruldu. Sözde soyguncular, silahlı ve çelik yelekli polisler tarafından otomobilden indirilip, gözaltına alındı. Tatbikattaki tüm gelişmeleri çevredekiler merakla izledi.

Çorum’da köpek çalan 2 kişi tutuklandı