Çorlu tren katliamında kızlarını kaybeden baba, yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 12:01 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 10:49 am

Çorlu tren katliamında kazada kızlarını kaybeden Erdinç Dikmen kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Dikmen, katliamın son duruşmasında “Adalet gelecek mi artık, gücüm kalmadı” demişti.

Gazeteci-yazar Mustafa Hoş, Çorlu tren katliamında kızları Gülce Dikmen ve Özge Nur Dikmen’i kaybeden Erdinç Dikmen’in kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Katliama ilişkin dava sürecini yakından takip eden Mustafa Hoş, Dikmen’in duruşmada “Adalet gelecek mi artık?” dediğini söyledi.

Haberi Twitter hesabından duyuran Hoş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Çorlu tren faciasında kızları gülce ve özge nur dikmen’i kaybeden baba erdinç dikmen kalp krizinden hayatını kaybetti. yaşanan onca adaletsizliğe ve haksızlığa baba yüreği daha fazla dayanamadı. son duruşmada “adalet gelecek mi mustafa bey? gelsin artık. gücüm kalmadı” demişti

NE OLMUŞTU?

8 Temmuz 2018’de 8 Temmuz 2018’de Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen kazada 25 kişi hayatını kaybetmiş, 341 kişi ise yaralanmıştı. Tren kazasında ölenler arasında Funda ve Erdinç Dikmen’in kızları Özgenur ve Gülce Dikmen ve yeğenleri Sena Köse de bulunuyordu. Aile, akrabalarının düğününe gitmek için trene binmişti. Tren kazasında sabaha karşı Özgenur, Gülce Dikmen ve Sena Köse’nin cansız bedenine ulaşılmıştı.

Çorlu aileleri yargılanıyor: Polisler ‘Şikayetçi değiliz’ dedi

Çorlu tren faciasının 3. yılı: ‘Bizi bezdiremeyecekler’