Cani baba çocuklarını canlı yayında dövmesinin ‘neden’ini açıkladı

Yayın tarihi: 5 Ekim 2020 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 5 Ekim 2020 Pazartesi 10:05 am

Mersin’de, yaşları 18’den küçük 4 çocuğunu döverek sosyal medyada canlı yayın yapan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Halil Y.’nin emniyetteki ilk ifadesinde, eşini eve döndürmek için çocuklarını dövdüğünü belirtti.

Mersin’de, yaşları 18’den küçük 4 çocuğunu döverek sosyal medyada canlı yayın yapan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Halil Y.’nin emniyetteki ilk ifadesinde, eşini eve dönmesi çocuklarını dövdüğünü belirtti.

Olaydan sonra Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Halil Y.’nin, canlı yayında kullandığı cep telefonu en büyük çocuğu olan 16 yaşındaki F.Y.’ye tutturduğu da ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Mersin’de, yaşları 18’den küçük 4 çocuğunu döverek sosyal medyada canlı yayın yapan Halil Y., gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Merkez Toroslar ilçesinde çocuklarına şiddet uygulayan baba Halil Y., görüntüleri sosyal medya hesabından canlı yayınla paylaşmıştı. İhbarlar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçmiş ve Baba Halil Y., evinde gözaltına alınmıştı. Eve giden Aile İçi Şiddetle Mücadele ekipleri F.Y. (16), C.Y. (13), A.Y. (9) ve E.Y.’yi (7) alarak, Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim etmişti.

Gözaltına alınan baba Halil Y. hakkında adli işlem başlatılmıştı.

4 çocuğunu canice darp edip, canlı yayınladı!