Çocuklara yeni okul dönemi için moral ve eğlence dopingi!..

Yayın tarihi: 30 Ocak 2020 Perşembe 6:55 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2020 Çarşamba 6:57 pm

ECE Türkiye tarafından yönetilen, gerçekleştirdiği etkinliklerle küçük büyük herkesin gözdesi olan ANKAmall’da eğlence tam gaz sürüyor.

Ankara’da ilk kez gerçekleşen Kırmızı Kış Festivali ile her yaştan ziyaretçisine keyifli anlar yaşatan ANKAmall, çocukça işler sahnesi ile de çocuklara unutamayacakları bir tatil yaşatmaya devam ediyor.

Yoğun geçen yarı yıl yorgunluğunu birbirinden renkli etkinliklerle atan minikler, moral depoluyor ve yeni döneme yüksek motivasyonla hazırlanıyor.

Çocukça İşler Sahnesi’nde doyasıya eğlence devam ediyor

ANKAmall Çocukça İşler Sahnesi, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte çocukların uğrak noktası oldu. Her hafta sonu 13.00 ve 15.00 saatlerinde birbirinden renkli ve eğlenceli oyunlarıyla minik tiyatro severleri farklı masal kahramanları ile karşılayan Çocukça İşler Sahnesi, 4-12 yaş arası tüm çocuklar için tiyatronun sihirli dünyasına kapı aralıyor. Çocukça İşler Sahnesi yıl boyunca her hafta sonu minik misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Kırmızı Kış Festivali 2 Şubat’a kadar misafirlerini ağırlıyor

Tatilde ne yapsak diyenlere buz pateni, kızak rampası, lunapark etkinlikleri ile keyifli alternatifler sunarak özellikle çocukların hayallerini gerçeğe dönüştüren Kırmızı Kış Festivali bu hafta sonu da devam edecek. 2 Şubat Pazar günü de misafirlerini ağırlayacak olan festival, ardından ziyaretçilerine veda edecek.