Çocukken cinayet işleyen erkek, eski eşini sokakta bıçakladı

Yayın tarihi: 15 Nisan 2022 Cuma 11:55 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2022 Cuma 11:55 pm

Afyonkarahisar’da H.A. isimli erkek, eski eşi olan C.T. isimli kadını sokak ortasında 10 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Olayın ardından kadın ameliyata alınırken, H.A. ise gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’daki olay, Dazkırı ilçe merkezinde meydana geldi. İlçede uzun yıllardır kadın kuaförü olarak çalışan C.T. isimli kadın 1 yıl evli kaldığı H.A. ile geçtiğimiz aylarda boşandı. İkili arasında iddiaya göre, geçtiğimiz günlerde düğün takısı meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.A., eski eşinin çalıştığı kuaför dükkanına gelerek C.T.’yi darp etti. Daha sonra kadını dışarı çıkaran H.A., yanında getirdiği bıçağı çıkararak kadını yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen 112 Acil servis ambulansı ile C.T., üniversite hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

CİNAYET İŞLEMİŞ

Olayı gerçekleştiren şahsın geçmişte cinayet işlediği de ortaya çıktı. Olayın ardından polis tarafından yakalanan H.A.’nın ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Şahsın çocuk sayılacak yaşta işlediği cinayetten dolayı cezaevinde olduğu ve cezasını çekmesinin ardından yaklaşık 2 yıl önce tahliye edildiği öğrenildi. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

47 yıl erkek şiddetine maruz bırakılan Öznur: Korkmayın!