Çocuk kaçırılıyor zannettiler Tiktok videosu çıktı

Yayın tarihi: 10 Haziran 2022 Cuma 2:11 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2022 Cuma 2:11 pm

İstanbul’da otomobilin bagajındaki çocuğun darp edilerek kaçırıldığı gören mahalle sakinleri panikleyerek durumu polis bildirdi. Daha sonra çocukların aslında TikTok videosu çektiği ortaya çıktı.  

İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde yaşanan olayda sokağa hızla giren otomobil, bir süre ilerledikten sonra durdu. Otomobilden inen kişi bagajı açıp içerideki kişiye darp ederek otomobile geri döndü ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çocuk kaçırıldığını düşünen mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Çevrede araştırma yapan ekipler, otomobilin geçtiği güzergahtaki tüm güvenlik kameralarını inceledi.

GERÇEK AÇIĞA ÇIKTI

Ekipler yaptığı araştırmada otomobildeki 3 kişinin sosyal medya uygulaması Tiktok için video çektiğini tespit etti. Çocuk kaçırıldığını zannettiğini bu yüzden paniklediğini aktaran mahalle sakinlerinden Gurbet Erikli, “Dün bir otomobil yol ortasında durdu. Otomobilin bagajını açtılar. Bagajda bir tane çocuk vardı. Çocuğa vurdular. Bunu görünce bende bağırdım. Bunun üzerine kaçıp, gittiler. Mahalleli sokağa döküldü. Ben çocuk kaçırıldı sandım. Otomobilin plakası yoktu. Hemen polisi aradık. Poliste geldi. Keşke bize söyleselerdi şaka yaptıklarını, bizde tedirgin olmazdık” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyaları için çektikleri video paniğe neden olan 3 kişinin daha sonra ifadesinin alındığı öğrenildi.

Kocaeli’de öğretmen şiddeti