Çocuğun yürekleri yakan duası! Valilik sahip çıktı

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 1:04 am - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 9:22 am

Gaziantep’te sokak köşesinde oturan bir çocuğa verilen paranın ardından yaşadığı mutluluk videoyu görenlere duygu dolu anlar yaşattı

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde, çocuğun önünden geçen anne ile kız çocuğunun bir an duraksayıp geri dönerek çocuğa para verdiği görülüyor. Kendisine yapılan yardımı sevinçle karşılayan çocuk, onlar gittikten sonra ellerini havaya kaldırarak dua ediyor.

Suriyeli çocuklara eziyetin kayıtları ortaya çıktı: Korkunç detaylar

‘Gaziantep İyilik Harekatı’ adlı sosyal medya hesabı, hurdacılık yapan 16 yaşındaki Suriyeli Halit’e ulaştıklarını ve gerekli yardımların yapılacağını duyurdu. Öte yandan Gaziantep Valiliği’nin de Suriyeli Halit’e yardım ederek devlet korumasına alındığını duyurdu. ‘Gaziantep İyilik Harekatı’  tarafından yapılan açıklamada “Bu sabah ulastigimiz Halit kardeşimiz sayın Valimiz Davut Gül tarafindan koruma merkezine alınmıştır. Bundan sonra kardeşim devletimize emanettir. Kendisini koruma merkezinde ziyaret edeceğiz sayın valizime ve Gaziantep halkına teşekkürler ve bize mesaj atan yazan herkese Allah razı olsun Halit kardeşim emin ellerdedir” ifadeleri kullanıldı.