‘Çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır’ diyen yabancı uyruklu kadına gözaltı

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 3:10 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 3:10 pm

İstanbul’da çocuğuna şiddet uygulayan yabancı uyruklu bir kadın gözaltına andı. Kadın kendisini uyaran komşusuna, “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır”  demişti.

İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Piri Reis Mahallesi’nde bulunan bir sitede isminin G.A olduğu öğrenilen yabancı uyruklu kadın, çocuklarına şiddet uyguladı. Küçük çocukların çığlık seslerini duyan yan dairede oturan komşu Ömer Şentürk’ün, “Ufacık çocuk, yapmayın. Sesi bize kadar geliyor” diyerek uyarması üzerine anne, “Ben kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır. Siz karışmazsınız” diyerek karşılık verdi.

Sosyal medyada yayılan görüntüler büyük tepki topladı. Bunun üzerine polis ekipleri ailenin bulunduğu siteye giderek anneyi ve iki çocuğunu karakola götürdü. Anne G.A suçlamaları reddederken, “Eşimi kaybettim, tek başıma iki çocuğumla yaşıyorum bazen tartışıyoruz çocuklarımla” dediği öğrenildi.

‘İKİ YILDIR BU SESLERİ DUYUYORUZ’

Yaşanan olayı cep telefonuna kaydeden komşu Ömer Şentürk ise, “Videoyu sosyal medyada paylaşan benim. İki yıldır devam ediyor bu olay. Konu ile alakalı yetkili mercilere bulunduk. Olayın bu şekilde olması bizleri de üzdü, küçücük bir çocuk. Vicdanen rahatsız olduğumuz için böyle bir yola başvurduk. İki yıldır bu sesleri duyuyoruz, annesi çocuklara şiddet uyguluyor. Bugün ise gelen seslerden sözlü ve fiziki bir şiddetin yine olabileceğini düşündük ve telefonu açarak yaşananları kaydettik.” dedi.

Yabancı uyruklu kadın taksiciye hem para vermedi hem saldırdı