Çocuğu yanındayken market çalışanına saldırdı

Yayın tarihi: 7 Haziran 2022 Salı 11:17 am - Güncelleme: 7 Haziran 2022 Salı 11:17 am

İzmir’de bir zincir markette kimliği belirsiz kadın, çocuğunun gözü önünde mağaza çalışanı Aydan Canpolat’ı darp etti. Yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansırken Canpolat, kendisine saldıran kadından korktuğu için işten istifa ettiğini söyledi.

Karabağlar ilçesi Yeşilyurt semti Refet Bele Mahallesi’ndeki bir zincir markette meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ile mağaza çalışanı Aysel Canpolat arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine mağazadaki müşteri, çocuğunun gözü önünde Canpolat’a saldırdı.

Mağazadaki diğer müşteriler araya girip tarafları ayırırken Canpolat, olaydan sonra darp raporu alarak şikayetçi oldu. Yaşanan anlar marketin güvenlik kamerasına yansırken olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

“DÜZGÜN KONUŞMASINI SÖYLEYİNCE SALDIRDI”

Hem darp edildiğini hem de hakaret ve tehdide maruz kaldığını söyleyen Aydan Canpolat, “Bana saldıran kadının çocuğu hemen her gün mağazaya gelip bir şeyler alıyordu. Ailesinden kimseyi o güne kadar tanımıyorduk. Olay günü de çocuk gelip bir şeyler aldı. Bir süre sonra geri gelip iade etmek istediğini söyledi. İade işlemlerinde bilgi almamız gerekiyor. Çocuktan bu bilgileri alamayacağımız için de iade yapamayacağımı söyledim. Ardından da gülerek, ‘Bıktım senden’ dedim. O da annesine bunu anlatmış ama nasıl anlattığını bilmiyorum. Olaydan 3- 4 gün sonra kadın mağazaya geldi. Önce hakaret etmeye başladı. Ben de düzgün konuşması söyledim. Hem müşteriler vardı hem de oğlu yanındaydı. Onu söyleyince de bana saldırdı. Müşteriler araya girerek beni kurtardı. İnsanlar bizi ayırdıktan sonra da beni tehdit etmeye devam etti” dedi.

“İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM”

Olayın ardından işinden istifa ettiğini söyleyen Aylin Canpolat, “Darptan sonra şoka girdim. Elim ayağım titredi. Mağazanın deposunda biraz sakinleştikten sonra eve geldim. Babam eve gelince de darp raporu alıp, şikayetçi olduk. Bana saldıran kadından korktuğum için işimden de istifa ettim. KYK borcumu ödemek için orada çalışıyordum. Bu olay nedeniyle psikolojik destek de alacağım. Hem darbedildim hem de işimden oldum. Tek isteğim bu kadının bulunması. Hukuki olarak mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

Adana’da yol yarıldı