CNN Türk spikeri Gözde Atasoy Kökçü, canlı yayında görevinden ayrıldı

Yayın tarihi: 26 Haziran 2020 Cuma 4:00 pm - Güncelleme: 26 Haziran 2020 Cuma 6:08 pm

CNN Türk spikerlerinden Gözde Atasoy Kökçü, bugün gerçekleşen yayının son bölümünde görevden ayrıldığını duyurdu. Gözde Atasoy Kökçü , “Bu benim CNN Türk ekranlarındaki son yayınımdı. Siz değerli izleyicilerimize bunca yıldır beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yeniden buluşmak dileğiyle, hoşçakalın” dedi. Görüntülerin sosyal medyada büyük etkileşim almasının ardından da vatandaşlar canlı yayında ayrılan CNN spikeri kim sorusunu da arama motorlarına sormaya başladı.

Demirören Medya Grubu’na ait CNN Türk’ün spikeri Gözde Atasoy Kökçü kanalla yollarını ayırdı. Atasoy, ayrılık kararının bugünkü canlı yayınının son bölümünde duyurdu.

CNN Türk’te hafta içi her gün, “Bugün” programı ile izleyici karşısına çıkan spiker Gözde Atasoy Kökçü kanalla yollarını ayırdı.

2011 yılında CNN Türk’ten Kanal D’ye geçen Gözde Atasoy, medya grubunun el değiştirmesinin ardından tekrar CNN Türk’e çekilmişti.

EKRANDAN VEDA ETTİ

Atasoy, bugünkü canlı yayında “Bu benim CNN Türk ekranlarındaki son yayınımdı. Siz değerli izleyicilerimize bunca yıldır beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yeniden buluşmak dileğiyle, hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

Gözde Atasoy Kökçü’nün CNN’den sonra hangi kanalda ekranlara döneceği merak konusu olurken, konu hakkında henüz bir açıklama ve gelişme yaşanmadı.

Barış Pehlivan’dan mesaj: Mutlaka yeneceğiz, yeter ki alışmayın

CHP’den kıdem tazminatı çıkışı