Clubhouse, müzisyenler arasında büyük bir hit haline geldi

Yayın tarihi: 18 Ekim 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 16 Ekim 2021 Cumartesi 2:34 pm

Clubhouse yeni sunacağı özellikle müzisyen kitle için viral olabilecekleri yöntemler sunuyor. Şirket, bir blog gönderisinde, sitenin artık müzik modu adı verilen yeni bir özellikle gruplar ve şarkıcılar için daha kullanışlı hale geldiğini duyurdu.

Yeni mod, “ses kalitesi” altındaki üç noktalı menüde “müzik” adlı yeni bir seçimle görünecek. Clubhouse, yeni ses özelliklerinden hiçbirini açıklamadı, ancak kullanıcıların stereo olarak yüksek kalitede yayın yapmasına izin  vereceğini söyledi.

Clubhouse

 

Yapılan açıklamada “Performansınız için harici USB mikrofonlar veya karıştırma tahtaları gibi profesyonel ses ekipmanlarını da kullanabileceksiniz” ifadelerine yer verildi. Clubhouse’a göre kullanıcılar, modu önceden kaydedilmiş Kliplere de ekleyebilecek. Böylece “müzik modunu kullanarak sanatçılardan paylaştığınız herhangi bir parça üzerinde de denemeler yapabileceksiniz.” Yeni özellik, son birkaç ay içinde ses kalitesine yapılan ikinci destek olcak. Ağustos ayının sonlarında Clubhouse, daha sürükleyici sesli sohbetler oluşturmak için mekansal ses özelliğini eklemişti. Bu özellik ile bir ses odasındaki katılımcıların sesi gerçek bir odada duyuyormuşsunuz izlenimini veriyor.  Müzik modunun yanı sıra, Clubhouse, arama çubuğunu akışın en üstüne taşıdı.

Facebook kara listesi herkesin ağzını açıkta bıraktı: Listede Türkiye bile var