Cloud9 CS GO oyuncusu için servet ödedi

Yayın tarihi: 15 Eylül 2020 Salı 8:00 am - Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi 9:00 pm

E-spor tarafındaki rekor transferlere bir yenisi daha eklendi. Cloud9 CS GO oyuncusu ALEX’i 1.6 milyon dolara transfer ettiğini açıkladı.

Cloud9 CS GO oyuncusu için servet ödedi. Elektronik sporlara olan ilgi günden güne artmaya devam ediyor. Hali hazırda ülkemizde de elektronik spor tarafında önemli turnuvaların düzenlendiğini biliyoruz. Hatta bu turnuvalar için binlerce kişilik basketbol statlarının kapandığı da inkar edilemez bir gerçek. Üstelik binlerce kişi bu turnuvaları izleyebilmek için bilet alarak bu statları tıklım tıklım dolduruyor.

Cloud9

Gerçi şu aralar koronavirüs sürecinden ötürü e-spor turnuvaları da eskisi kadar sık düzenlenmiyor. Fakat dünya çapındaki ligler aralıksız bir şekilde devam ediyor. Elbette izleyiciler bu turnuvaları internetten online olarak takip etmek zorunda kalıyorlar.

Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada da en çok ilgi gören e-spor oyunlarından bir tanesi CS GO. Yani Counter Strike Global Offensive.

Amerika’nın önde gelen e-spor takımlarından biri olan Cloud9’un bir süredir Alex “ALEX” McMeekin’e karşı bir ilgisi vardı. Sonunda bu ilgi kontrata döküldü. Takımın genel menejeri Henry Greer yaptığı açıklamada Alex “ALEX” McMeekin ile 3 yıllık bir kontrat imzaladıklarını açıkladı. 9.9.2020 itibariyle geçerli olan bu kontrat karşılığında McMeekin takımından 1.65 milyon dolar kazanacak.

Gerçekten oyun oynayarak bu paraların kazanılması şaka gibi. Fakat şaka değil gerçek. Eğer sizin de yeteneğiniz varsa siz de oyun oynayarak bu tarz paralar kazanabilirsiniz.

Koronavirüs vaka sayısı rekor kırdı: İlk defa bu rakamlar görüldü!