Çırılçıplak zoom toplantısına katılan politikacı tuvaletini yaptı

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 9:44 am - Güncelleme: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 9:44 am

Daha önce yanlışlıkla çıplak şekilde Zoom toplantısına katılan Kanadalı politikacı, bir skandala daha imza attı. William Amos, bu kez de toplantıda idrarını yaptı.

 

Kanada’nın Quebec eyaletinin liberal vekili William Amos, geçtiğimiz ay yapılan oturumda çırılçıplak görüntülenmesinin ardından bu kez de idrarını yaptı.

Ancak bir önceki görüntülerden farklı olarak bu kez Amos’un işediği görüntüler basına sızdırılmadı. Yine de Amos, yeni görüntülerin tartışmalara yol açması üzerine bir özür açıklamasında daha bulundu.

Oturumda çıplak vekil skandalı

Amos Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Eylemlerimden ve onlara tanık olanlara yaratmış olabileceği sıkıntıdan dolayı çok utanıyorum” dedi. Son olayı “kabul edilemez” ancak “kaza” olarak nitelendirdi.

Seçim bölgesini temsil etmeye devam ederken bazı görevlerden geçici olarak uzaklaşacağını söyleyen siyasetçi, ne için olduğunu belirtmeden “yardım alacağını” da ifade etti.

O zaman bu olaydan “utandığını” ve “gerçekten bir hata olduğunu” ifade etmiş ve bu durumun bir daha yaşanmayacağını kaydetmişti.

O sırada sadece diğer siyasetçilere ve çalışanlara görünmüş, ancak Quebec ve Kanada bayrakları arasındaki bir masanın yanında çıplak duran 46 yaşındaki siyasetçinin bu görüntüsü daha sonra sızdırılmış ve Kanada basını ile sosyal medyada yer almıştı.