Çıraklarına yarı çıplak şınav çektirip süründüren berber: Arkadaşlara şaka yaptık

Yayın tarihi: 27 Eylül 2023 Çarşamba 10:28 am - Güncelleme: 27 Eylül 2023 Çarşamba 12:09 pm

Iğdır’da bir berberin çıraklarına yarı çıplak halde şınav çektirip süründürdüğü görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Berber Ferdi Döner, “Arkadaşlara şaka yaptık” dedi.

Iğdır’da bir kuaför salonunun sahibi Ferdi Döner elinde sopayla çıraklarına şınav çektirdikten sonra iş yerinin bir başından diğer tarafına yarı çıplak vaziyette süründürdü.

Döner, “Arkadaşlar, bundan sonra ustasına karşı gelen, birbirine laf atan, saygısızlık yapanları affetmeyeceğim” diye seslendi.

Döner’in çıraklarına şınav çektirdiği ve süründürdüğü anlar bir müşteri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Döner’in sürünmek istemeyen çırağına da “Dövmek istemiyorum, sürün kardeşim” dediği görüntülerde yer aldı.

Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler, tepki topladı.

“ŞAKA YAPTIK”

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından çıraklarına şaka yaptığını ifade eden Ferdi Döner, “Arkadaşlara şaka yaptık. Biz hep gülüp eğlenip çalışıyoruz. Görüntüleri çeken müşterimiz de şaka olsun diye yapmış. Bu duruma düşeceğimi hiç düşünmedim, üzgünüm” dedi.

“BİZ VALİLERİ TIRAŞ EDEN BİR KUAFÖRÜZ”

Ferdi Döner, çalışanlarıyla birlikte açıklama yaptı.

Sosyal medyada yer alan görüntüleri gördüğünü belirten Ferdi Döner, “Az önce kendimi sosyal medyada gördüm. Temizlik yaparken arkadaşlarla spor amaçlı, şaka eğlence tarzlı video çektik. Burada da bir müşterimiz onu arkadaşına atmış ve görüntüler sosyal medyaya düşmüş. Bu şekilde olduğu için çok üzgünüz. Biz Iğdır’da valileri, il müdürlerini tıraş eden çok iyi işler yapan bir kuaförüz. Bu durumda olmayı istemezdik. Sosyal medyaya düştüğümüz için üzgünüz. Herkesi çok seviyoruz” diye konuştu.

Ferdi Döner’in çıraklarından Emirhan Parlar da görüntülerin spor ve eğlence amaçlı çekildiğini söyledi.