Çıplak poz verdikleri için gözaltına alınmışlardı: Seks işçilerinin sayısının en yüksek olduğu yer…

Yayın tarihi: 26 Nisan 2021 Pazartesi 1:43 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi 1:43 pm

Dubai’de bir gökdelenin balkonunda çıplak poz veren kadınlarla birlikte gözaltına alınan ABD’li Vitaliy Grechin’den açıklama geldi. Kimseyi rencide etmek istemediklerini söyleyen Grechin, Dubai’yi iki yüzlü bir toplum olarak nitelendirdi. Grechin, “Belki de tüm Orta Doğu’da seks işçilerinin sayısının en yüksek olduğu yer.” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bir gökdelenin balkonunda çıplak poz veren kadınlarla birlikte gözaltına alınan Amerikalı Vitaliy Grechin, Daily Mail gazetesine konuştu. Gözaltındayken koronavirüse yakalanan ve karantinaya alınan Grechin, balkonundan çıplak poz veren kadınların arkadaşları olduğunu söyledi.

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan kadınların avukat masrafları ve kendi avukatı için yüz binlerce dolar harcadığını söyleyen Grechin, fotoğrafın herhangi bir pornografik amacı olmadığını savundu. Grechin, “Kimseyi rencide etme niyetimiz yoktu sonuçta camiye çıplak tırmanmıyorlar” dedi.

Bunların yanı sıra Dubai’yi cinsellik açısından ikiyüzlü bir toplum olarak nitelendiren Grechin, “Belki de tüm Orta Doğu’da seks işçilerinin sayısının en yüksek olduğu yer. Burada kimi tanıyorsam ya uyuşturucu madde kullanıyor, şeyhler dünyanın dört bir yanından haftada 50-60 kız getirtiyor” dedi.