Çıplak isimli dizi, BluTV’den apar topar kaldırıldı

Yayın tarihi: 16 Aralık 2020 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 15 Aralık 2020 Salı 12:21 pm

Henüz ilk bölümünden itibaren büyük bir dikkat çekmeyi başaran çıplak isimli dizi, BluTV platformundan apar topar kaldırıldı. Hadi gelin bunun neyden kaynaklandığına birlikte göz atalım.

Çıplak isimli dizi BluTV ile uzun süreli bir anlaşma yapmıştı. Her şey yolunda giderken birden bire beklenmeyen olaylar gelişti. Cüneyt Özdemir bir video paylaşımında yaptığı açıklamalar ile bu diziyi hedef göstermiş oldu. Muhtemelen onun böyle bir amacı yoktu  Hatta diziyi çok beğendiğini bile söyledi.

RTÜK başkanına gönderme yaparak, “Ebubekir Bey (RTÜK Başkanı) bunu iyi ki seyretmemiş dedim. İzlese kılıcını çekecek; tak tak tak kes bunları at diyecek” ifadelerine yer verdi. Bu durum muhtemelen RTÜK başkanının dikkatini çekti.

Bu diziyi izlemeyenler için kısaca senaryosunu anlatalım. Eylül isimli bir genç kadın geçimini eskortluk yaparak kazanıyor. Onun en büyük isteği ise yeterli miktarda para biriktirmek. Hemen ardından bu para ile Galler’e taşınmak da istiyordu. Ancak hiç beklemediği bir anda Cem isimli birisine aşık oldu.

çıplak isimli dizi BluTV

Hem Eylül hem de Cem için bu andan sonra hayat artık çok daha farklı bir hale gelmeye başladı. Öyle ki ikisinin hayatı birbirine iyice karıştı. Dizide; Müge Bayramoğlu, Ramazan Mert Demir ve Bora Cengiz gibi ünlü isimler yer alıyor. Bu nedenle daha ilk günden ciddi bir dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

Cüneyt Özdemir Çıplak dizisini hedef göstermekle suçlanıyor. Dizinin BluTV platformundan kaldırılması ile birlikte, Cüneyt Özdemir kendi paylaşımını da kaldırdı. Henüz hiç kimseye bu konuyla alakalı net bir açıklama yapmadı. Sizce Çıplak dizisinin kaldırılması şart mıydı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.