Çıplak fotoğraflarıyla 18 yaşına girdikten 6 saat sonra emekli oldu

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe 3:11 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 Perşembe 4:34 pm

Amerikalı rap sanatçısı Bhad Bhabie 18 yaşına basar basmaz cinsel içerikli siteye üye oldu. Satışa çıkardığı çıplak fotoğraflarıyla 6 saat içinde 1 milyon dolar kazanarak hız rekoru kıran genç şarkıcı, 18 yaşında emekli olacak kadar para kazandığını söyledi.

 

Yetişkinler için olan sitelerde cinsel içerikli fotoğraflarını satan genç kadın, 18 yaşındayken emekli olabilecek birikime sahip olduğunu itiraf etti .Genç rapçi hatta kazandığı parayla 2.9 milyon sterlinlik bir malikane almayı planladığını söyledi.

Gerçek adı Danielle Bregoli olan rapçi, yaşının küçük olmasını ve paylaşımlarını eleştirenlere emekli olmaya yetecek kadar parası olduğu için övünerek karşılık verdi.

Britney Spears neden yarı çıplak selfie paylaştığını açıkladı

Cinsel içerikli sitede gönderi başına kazandığı para ya da aylık geliri hakkında net bir bilgi vermeyen Bhabie, dünya genelinde milyonlarca sosyal medya takipçisine sahip.

Bazı takipçileri siteye üye olup genç yıldıza destek verirken, bazı kullanıcıları ise yaşının çok küçük olduğu ve sadece yetişkinlerin kurduğu siteye üye olmasının doğru olmadığını söyleyerek tepki gösteriyor.