Cinsi anlaşılamayan kedi sosyal medyayı karıştırdı

Yayın tarihi: 1 Kasım 2021 Pazartesi 11:23 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 10:05 am

Sosyal medyada paylaşılan bir kedinin görüntüleri tartışma yarattı. Birçok kişi cinsi bir türlü anlaşılamayan kediyi maymuna benzetti.

Kediyle ilgili tartışmalar, bir kişinin kullanıcının hayvanın videosunu, “En muhteşem yaratık! Bu kedinin cinsine ne diyorsunuz?” notuyla Reddit’te paylaşmasıyla başladı. Sadece birkaç gün içinde 50 binden fazla yorum alan paylaşım, birbirinden eğlenceli fikirlere sahne oldu. Bir kullanıcı, “Bu kedi konuşmaya başlarsa ürkeceğimi bile sanmam” diye yazarken, bazı kullanıcılar videoda gördükleri hayvanın kedi olup olmadığını sorgularken, onu lemura benzetenler çoğunluktaydı.

Kedinin cinsine yönelik tartışmanın büyümesinin ardından hayvanın sahibi Adriana Piraino ortaya çıktı. Newsweek’e konuşan Piraino hayvan dostunun Maine Coon cinsi iri kedilerden biri olduğunu açıkladı. Bir makyaj sanatçısı olan Piraino, Richie adını verdiği kediyi 4 aylık bir yavruyken yanına aldığını belirterek şunları söyledi:

“Richie’nin o yaşta bile çok kılı vardı. Ama kürkü gelişince insanlar ona ilgi duymaya başladı. Birkaç gün içinde kürkü kabardı ve bir paltoya benzedi. Sevimli olduğu kadar tuhaftı. Sosyal medyada viral olmaya başladı. İnsanlar onun için çıldırdı. Hayvanın görkemli görünüşünün ötesinde kişiliğini sevdiğini söyleyen Piraino, “Akıllı, meraklı ve bir köpek gibi oyuncu” diye ekledi:

Beni her yerde takip eder. Zaten evden çalışıyorum, o benim hayat arkadaşım. Veterinerim Richie’yi bir pop yıldızı gibi görüyor”

Müge Anlı’da bir skandal daha: ‘Sevgilim benimle…’