Cinsel saldırıya maruz kaldığı için intihar edeceğini söylemişti, genç kadına ulaşıldı!

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2020 Cumartesi 9:54 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2020 Cumartesi 9:54 am

Twitter’da B. kullanıcı isimli bir kadın, Ünal Işık tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldığını söyleyerek yaşamına son vereceğini belirtmişti. Paylaşım sosyal medyada gündem olmuş ve Ünal Işık’ın tutuklanması istenmişti. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, hayatına son vereceğini belirten genç kadına ulaşıldığını bildirdi.

İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Ünal Işık, tekrar bir cinsel saldırı ile gündeme geldi. B. isimli bir kadın sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak Işık tarafından cinsel saldırıya uğradığını ve yaşamına son vereceğini söyledi.

B., “Yaşamıma son vermeden önce bir kaç şey yazmak istiyorum: 19 yaşındayım.. Avukat Ünal Işık’ın cinsel saldırısına uğradım. Ailesi ve arkadaşları tarafından defalarca tehtit ve taciz edildim. Bu olayı yaşadığımdan beri ölmek istiyorum. Onurum gururum incindi. Kalbim kırıldı..Beni dizlerimin üstüne çöktüren bu vahşi insanlarla daha fazla mücadele edemiyorum. Bu dünyayı terk ediyorum” dedi.

B.’nin açıklamalarının ardından #AvukatÜnalIşıkTutuklansın etiketi kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Bu paylaşımlardan sonra B.’yi tanıyanlar üzerinden kadına ulaşılmaya çalışıldı ancak bir süre B.’den kimse haber alamadı.

NAZLIAKA: KIZ KARDEŞİMİZE ULAŞTIK

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşım ile B.’ye ulaştıklarını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Nazlıaka, “Çok şükür! Kız kardeşimiz sağ salim bulundu. Kadın dernekleri, barolar, emniyet, duyarlı olan herkes müthiş bir çaba harcadı. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Avukat Ünal Işık geçen yıl iş görüşmesi için ofisine gelen bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları ile gündeme gelmişti.