Cinsel ilişki videosu sızan Alice Goodwin’den Cristiano Ronaldo itirafı!

Yayın tarihi: 4 Eylül 2020 Cuma 2:39 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma 2:39 pm

İngiliz futbolcu Jermaine Pennant’ın model eşi Alice Goodwin, “Ronaldo ile ilişki yaşadın mı?” sorusuna “Hayır. Onu reddettim. Çünkü Ronaldo benim tipim değil” cevabıyla gündem oldu. Tanınmış modelin pandemi döneminde ortaya çıkan eşiyle cinsel ilişki videosu da çok konuşulmuştu.

İngiliz futbolcu Jermaine Pennant’ın model eşi Alice Goodwin, sosyal medya hesabından takipçileriyle yaptığı soru cevap etkinliğinde, Daha önce Manchester United forması da giyen Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’yla ilgili verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

Ülkesinin en ünlü modellerinden biri olan Goodwin’e bir takipçisi, “Cristiano Ronaldo’yla Manchester United’da oynarken ilişki yaşadın mı?” şeklinde bir soru yöneltti.

RONALDO İTİRAFI

34 yaşındaki modelin bu soruya yanıtı ise, “Hayır. Onu reddettim. Çünkü Ronaldo benim tipim değil” oldu. Goodwin’in bu yanıtı, ülke gündemine otururken sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

2014 yılında Jermain Pennant ile evlenen Alice Goodwin, pandemi döneminde eşiyle cinsel ilişki gösterisi yaparken, videonun ortaya çıkması İngiltere ve Avrupa gündemine bomba gibi düşmüştü.