Kamerada cinsel ilişki eğlencesi hastanede bitti

Yayın tarihi: 21 Aralık 2021 Salı 7:55 am - Güncelleme: 21 Aralık 2021 Salı 1:52 pm

İngiltere’de yaşayan genç çiftin cinsel eğlencesinin sonu hastanede bitti. Her şey genç kızın, erkek arkadaşının isteğiyle başladı.

Dünyanın gündemine oturan akıllara durgunluk veren olay İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşandı. 20 yaşındaki Rosiee Sunshine isimli genç kadın, erkek arkadaşı ile görüntülü konuşuyordu. Erkek arkadaşı, Rosiee’den oyuncakla kendini tatmin etmesini istedi. 20 yaşındaki genç kadın, erkek arkadaşının isteğini kabul etti. Sunshine, erkek arkadaşı kendisini izlerken oyuncağı makatına soktu.  Oyuncak makatında sıkışıp kaybolunca kadın, tekrar çıkaramadı. Genç kadın mutfağa gidip maşa ile çıkarmak istedi. Erkek arkadaşı kendisine daha fazla zarar verebileceğini söyleyip kendisine engel oldu.

Tüm çabalara rağmen oyuncağı çıkarmayan Rosiee sağlık ekiplerini aradı. Genç kadın, eve gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan operasyon sonrası oyuncak sıkıştığı yerden çıkarıldı. Doktorlar, yaptıkları açıklamada, insanların her oyuncağı almamalarını konusunda uyardı.

Çöpe atması gereken oyuncağı saklayan Rosiee, olaydan sonra kendisini terk eden erkek arkadaşına hediye olarak yollayacağını söyledi.