Cinsel içerikli film yıldızı siyasete atıldı

Yayın tarihi: 2 Kasım 2021 Salı 10:08 am - Güncelleme: 2 Kasım 2021 Salı 3:04 pm

43 yaşındaki eski cinsel içerikli film yıldızı Celine Bara siyasete atıldı.

 

Eski cinsel içerikli film yıldızı, Celine Bara cinsel içerikli film yönetmenini silahla yaraladığı için 4 yıl hapis yattı. Sabıkalı oldukları için iş bulamayan Bara, Fransız devletinin yardımlarıyla yaşadı. Bara, cezaevinden sonra sahnelere striptizci olarak çıktı. Yaralama olayı nedeniyle film sektöründen emekli olmak zorunda kalan Bara, 2007’de bir kitap yayınladı.

Bara’nın 2012 yılında, Fransız Komünist Partisi ve Antikapitalist Parti’ye adaylık için başvurmasıyla siyasi hikayesi başlamış oldu. Adaylığı her ne kadar başarısız da olsa, Bara siyasete girmeye kararlıydı.

Celine Bara ve kocası, 4 kişilik bir arkadaş grubuyla Antiteizm ve Libertine Hareketi adlı bir sol partisi kurup tüm dinlerin yasaklanması, LGBT hakları, uyuşturucunun yasal olması ve doğuştan sakat bireylerin kısırlaştırılması gibi konulara odaklandılar.

Partinin vaatleri Fransız basınının ilgisini çekti ve Bara’nın ekibi, Ariege bölgesindeki oyların yüzde 1.58’ini almayı başarıp eşine az rastlanan bir yaşam öyküsü yazdı.

TIKLAYIN | TL düştü fiyatlar arttı! Ekim zam fırtınasıyla geçti

TL düştü fiyatlar arttı! Ekim zam fırtınasıyla geçti