‘Cinci hocayım’ dedi, hem kadına hem de kocasına tecavüz etti

Yayın tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi 11:55 am - Güncelleme: 20 Ekim 2020 Salı 9:29 am

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kendisini Cinci Hoca olarak tanıdan şahıs, önce bir kadına ardından da kadının kocasına tecavüz etti. Valilik haberi yalanladı.

Seskocaeli sitesindeki habere göre; büyü bozdurmak için Kartepe’deki Cinci Hoca’ya giden bir kadın, hocanın büyüyü bozmak için birlikte olmamız gerekiyor yoksa büyü bozulmaz telkinlerinden sonra kadına tecavüz ettiği iddia edildi.

Bir ‘cinci hoca’ vakası daha! Kadını eşinin yanında taciz etmiş

 

ERTESİ GÜN KOCASINA DA TECAVÜZ ETTİ!

Tecavüze uğrayan kadın,  Cinci Hoca’ya gittiğini ve hocanın kendisiyle birlikte olduğunu kocasına anlattı. Tecavüze uğrayan kadının anlattıkları üzerine kocası da ertesi gün Cinci Hoca’ya gitti. Cinci Hoca da kadının kocasında da büyü olduğunu söyledi ve ona da tecavüz etti.

Ankara’da ‘cinci hoca’ skandalı: Hoca ‘cin çıkaracağım’ deyip benimle defalarca ilişkiye girdi

Tecavüze uğradığını iddia eden karı kocanın sabah erken saatlerde karakola giderek Cinci Hoca’dan şikayetçi oldukları iddia edildi.

 

KOCAELİ VALİLİĞİ YALANLADI

Kocaeli Valiliği, seskocaeli sitesinin haberini yalanladı. ‘Böyle bir başvuru yok’ dedi. Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

“İlimiz İzmit ilçesi merkezli yayın yapan www.seskocaeli.com isimli internet haber sitesinde 19.10.2020 günü yer alan “Cinci Hoca, Karı Kocaya Tecavüz etti” başlıklı haber ile ilgili yapılan araştırmada Güvenlik Güçlerimize ve Cumhuriyet Başsavcılığı’mıza herhangi bir müracaatın olmadığı gibi konuyla ilgili herhangi bir soruşturma bulunmadığı tespit edilmiştir.

Haberin tamamıyla gerçek dışı ve yalan haber olması sebebiyle, haberi yapan kişiler hakkında “Suç Uydurma’’ suçundan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca adli soruşturma başlatılmıştır.”