Cinayette tabancası kullanılan polis açığa alındı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2022 Perşembe 3:07 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2022 Perşembe 3:07 pm

Tokat’ta 1 yıl önce ayrıldığı nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız’ı öldüren, kız arkadaşını da yaralayan Fatma G.’nin olayda kullandığı silahın sahibi polis memuru polis memuru İ.Ö, açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, Yeşilırmak Mahallesi Çeçenistan Caddesi’nde önceki gün eski nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız ve Yıldız’ın kız arkadaşı E.D’ye ateş eden Fatma G.’nin kullandığı tabancanın, bir polis memuruna ait olduğu belirlendi.
Güngör’ün olaydan önce, bir kız arkadaşının evinde kaldığı, eve gelen İ.Ö’nün beylik tabancasını, gizlice alarak cinayeti işlediği belirtildi.

Hakkında soruşturma açılan, Tokat Emniyet Müdürlüğünde polis memuru İ.Ö, açığa alındı. Bu arada, olayda yaralanan E.D’nin sevk edildiği Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

GÜNGÖR TUTUKLANDI

Yeşilırmak Mahallesi Çeçenistan Caddesi’nde 2 Ağustos’ta, Fatma Güngör, eski nişanlısı olduğu öğrenilen Ahmet Batuhan Yıldız ve yanındaki kız arkadaşı E.D’ye, Yıldız’ın iş yerinin önünde tabancayla ateş etmiş, yaralanan Yıldız, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne, E.D. ise Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Durumu ağır olan Yıldız, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalanan Fatma Güngör, tutuklanmıştı.

Hırsızlık şüphelisi araçla kaçarken polisi yaraladı