Cinayet silahı kime ait?

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2024 Pazar 1:53 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2024 Pazar 1:53 pm

Haber: İhsan Demir

AKP kurucularından ve eski bakan Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Şener akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için özel bir üniversitenin psikiyatri bölümüne yatırıldı. Peki Bedirhan Şener anneannesini öldürdüğü tabancayı nereden buldu ve bu silah kime ait?

AKP kurucularından ve eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi leyla Çetiner’i silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınarak emniyete götürülen Bedirhan Şener çıkarıldığı hakimlikçe ifadesi alınamadı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçen Bedirhan Şener’in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi.

Abdüllatif Şener’in oğlu rehin aldığı anneannesini silahla öldürdü

Olayda kullanılan cinayet silahı ve Bedirhan Şener’in telefonuna da elkonularak incelemeye alındı.

Hukuki olarak usule uygun olmasa da buraya kadar her şey normal gibi görülebilir. Ancak cinayet silahı ile ilgili soru işaretleri henüz giderilmiş değil.

BEDİRHAN ŞENER’İN ANNEANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ TABANCA KİME AİT?

-Gözaltına alındığında ifade veremeyecek durumda olan, ve psikiyatrik sorunları olan Bedirhan Şener anneannesini öldürdüğü tabanca kendisine mi ait?

-Kendisine aitse silah ruhsatı alırken zorunlu olan akıl sağlığı yerinde raporunu hangi hastaneden aldı?

-Hangi heyet bu kişiye bu raporu verdi?

-Eğer tabanca kendisine ait değilse kime ait?

-Hemen akla gelen yanıt ise olayda kullanılan tabancanın eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener’e ait olduğu.

-Eğer tabanca babaya aitse -henüz açıklanmadı- Şener psikiyatrik sorunları bulunduğunu açıkladığı oğlu ile aynı evde yaşamasına rağmen silahı neden bulamayacağı bir yerde muhafaza etmedi?

-Eğer tabanca Abdüllatif Şener’e aitse Şener’in ifadesi alındı mı?

Abdüllatif Şener’in oğlunun gözaltına alınma anları! Evde çok sayıda psikiyatri ilacı bulundu

Kaynak: TELE1