CİMER’e komik şikayet: Doktora verilen cezanın bana ödenmesini arz ederim. AKP üyeniz….

Yayın tarihi: 21 Aralık 2021 Salı 5:17 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2021 Salı 5:28 pm

Sosyal medyada yayılan şikayet dilekçesinde bir vatandaş, riskli olduğu için dişini çekmeyen doktoru CİMER’e şikayet etti. Şikayet dilekçesi ‘Selamün Aleyküm Cumhurbaşkanım’ ile başlayıp ‘Doktora para cezası verilmesini, paranın bana ödenmesini arz ederim…AKP üyeniz’ diyerek ismini eklemesi dalga konusu oldu.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşayan bir hasta tarafından CİMER’e şikayet edilen doktorun ‘şikayet gerekçesi’ gündem konusu oldu. Hasta, söz konusu olan şikayete ‘Selamün Aleyküm sayın Cumhurbaşkanım nasılsın iyisindir inşallah’ sözleriyle başlayarak ‘Doktor dişimin çekileceğini söyledi, antibiyotik, ağrı kesici ve gargara yazdı. Düzenli olarak kullandım ve tekrar çektirmeye gittiğimde bana ‘ben bu dişi çekemem, beni aşar’ dedi. Çekmeyeceği dişe neden ilaç veriyor, ben bu antibiyotik ve ağrı kesicileri boşuna mı kullandım? Doktora maaş cezası verilmesini ve para cezasının bana ödenmesini arz ederim. ” ifadelerini kullandı.

Şikayetin sonuna da AKP üyeniz yazarak ismini ekleyen hastaya kimi kesim tepki gösterirken kimi kesim tarafından da dalga konusu haline geldi.

CHP’li Doğan Subaşı AKP’nin seçim öncesi manipülasyonlarını anlattı