Çıkar göster deyince, telefonu ağzına sokmuşlardı: Yeniden ortaya çıktı

Yayın tarihi: 10 Aralık 2021 Cuma 11:18 pm - Güncelleme: 10 Aralık 2021 Cuma 11:21 pm

Antalya’da yapılan bir sokak röportajında, gençlere “Çıkar göster” dedikten, sonra telefon ağzına vurulan vatandaş, yine aynı konu ile ilgili başka bir sokak röportajında ortaya çıktı.

Ekonomik kriz, sokaktaki vatandaşın dilinden düşmüyor. Sokak röportajlarında krizin olmadığını iddia edenler ise her defasında “Çıkar telefonunu göster” savunması yapıyor.

Antalya’da yapılan bir sokak röportajında “Telefonunu çıkar göster’ diyen bir vatandaşın isteği sonrası, başka bir yurttaş telefonu çıkarmasını isteyen kişinin ağzına telefon sokmuştu. Kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem olmuş, defalarca paylaşılmıştı. İşte o vatandaş tekrardan ortaya çıktı. Yine ekonominin tartışıldığı bir sokak röportajında görünen “Çıkar telefonunu göster” diyen vatandaş bu sefer sessizliğini korudu.

Kaydedilen görüntüde başka bir  vatandaşın, “Telefonlar artık bir ihtiyaç haline geldi. Artık bunun fiyatını sorgulayamazsın. Telefonun fiyatıyla fakirlik, zenginlik ölçenlerin hafızasında bir bozukluk vardır.” sözleri üzerine kameralara yaklaşan, “Çıkar telefonunu göster” sözleri ile hafızalara kazınan vatandaş bu sefer tepki vermeyerek sessizliğini korudu.

“Telefonunu çıkar göster” sözü bu sefer geri tepti