Cihan Ekşioğlu’nun AKP’lilerle olan fotoğraf albümü

Yayın tarihi: 9 Haziran 2021 Çarşamba 11:44 am - Güncelleme: 9 Haziran 2021 Çarşamba 11:44 am

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarında adı geçen Cihan Ekşioğlu’nun birçok AKP’li isimle fotoğraflarının olduğu ortaya çıktı. Paramount Hotel’in kurucusu Atilla Uras’ın kızı Yasemin Uras, Ekşioğlu hakkında “Devletin tankıyla otelimize girdi” iddiasına bulunmuştu.

EKBA Holding Cihan Ekşioğlu’nun, AKP’li üst düzey siyasetçi, bakanlar ve yargı mensuplarıyla olan fotoğrafları holdingin resmi internet sitesinde yer aldı. Fotoğraflarda, Ekşioğlu’nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, eski Başbakan Binali Yıldırım ve AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş gibi isimlerle bir araya geldiği görüldü.

Tartışılan ismin fotoğraf albümü de şaşırtmadı

tartisilan-ismin-fotograf-albumu-de-sasirtmadi-885670-1.

PARAMOUNT HOTEL

Sedat Peker, son videosunda firari Sezgin Baran Korkmaz’a ait olduğu bilinen Paramount Hotel’de çok sayıda ismin kaldığını söylemişti. Hotel’in ilk sahibi Atilla Uras’ın kızı Yasemin Uras, Zanka TV’ye yaptığı açıklamada Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün, otele devlet tankıyla girdiğini ifade etmişti. Yasemin Uras, Rakhimov’un ABD’ye kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığı öne sürdü.

tartisilan-ismin-fotograf-albumu-de-sasirtmadi-885669-1.

Paramount Otel’in ilk sahibinin kızı: Cihan Ekşioğlu otelimize devletin tankıyla girdi