Çiftlikbank soruşturmasında adı geçen Tuğba Özerk’in avukatı açıklama yaptı
9 Şubat 2022 Çarşamba

Adı Çiftlikbank soruşturmasına karışan Tuğba Özerk için avukatından “Kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryo” açıklaması geldi.
Hakkında “Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın’ın paralarını sahibi olduğu şirket üzerinden aklıyor” ihbarı yapılan ve MASAK incelemesi sonrası soruşturma başlatılan şarkıcı Tuğba Özerk için avukatı Ekrem Hazinedar açıklamalarda bulundu.
Sabah’ta yer alan habere göre, Özerk’in avukatı Hazinedar ihbarı yapan kişi hakkında şikayette bulunulduğunu belirterek, “Müvekkilimin bu tarz kirli ilişkilere ihtiyacı olmayacak düzeyde bir sanatçı olduğu toplumca aşikardır. Tuğba Özerk’e kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryosunun savcılık tarafından çürütüleceğine eminiz” ifadelerini kullandı.
NE OLMUŞTU?
Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın‘ın ‘paralarını şirketi üzerinden aklıyor’ ihbarı üzerine Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), Özerk’in sahibi olduğu şirketin kayıtlarını incelediği ve hesaplarda gerçekleşen para transferleri şüpheli bulunduğu belirtilmişti. Özerk, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında soruşturma başlatılmıştı.
Benzer Haberler
Finlandiya’dan Türkiye açıklaması: PKK’yı yakından izleyeceğiz
22/05/2022 20:39
FOX TV’den AKP’li Birinci’nin Selçuk Tepeli iddiasına yalanlama
21/05/2022 15:16
Ahmet Şık’tan tepki çeken Kılıçdaroğlu yorumuna açıklama
20/05/2022 11:55
Ali Babacan hangi koşulda cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı
20/05/2022 8:47
Akşener: Ben fotoğraflar gördüm, Kılıçdaroğlu’nun SADAT endişesini ciddiye almak lazım
20/05/2022 7:44
Erdoğan’dan 19 Mayıs mesajı
19/05/2022 10:18