Çiftlikbank soruşturmasında adı geçen Tuğba Özerk’in avukatı açıklama yaptı

Yayın tarihi: 9 Şubat 2022 Çarşamba 9:50 am - Güncelleme: 9 Şubat 2022 Çarşamba 11:49 am

Adı Çiftlikbank soruşturmasına karışan Tuğba Özerk için avukatından “Kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryo” açıklaması geldi.

Hakkında “Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın’ın paralarını sahibi olduğu şirket üzerinden aklıyor” ihbarı yapılan ve MASAK incelemesi sonrası soruşturma başlatılan şarkıcı Tuğba Özerk için avukatı Ekrem Hazinedar açıklamalarda bulundu.

Sabah’ta yer alan habere göre, Özerk’in avukatı Hazinedar ihbarı yapan kişi hakkında şikayette bulunulduğunu belirterek, “Müvekkilimin bu tarz kirli ilişkilere ihtiyacı olmayacak düzeyde bir sanatçı olduğu toplumca aşikardır. Tuğba Özerk’e kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryosunun savcılık tarafından çürütüleceğine eminiz” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın‘ın ‘paralarını şirketi üzerinden aklıyor’ ihbarı üzerine Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), Özerk’in sahibi olduğu şirketin kayıtlarını incelediği ve hesaplarda gerçekleşen para transferleri şüpheli bulunduğu belirtilmişti. Özerk, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında soruşturma başlatılmıştı.

Çiftlikbank soruşturması Tuğba Özerk’e uzandı