Chrome Adobe Acrobat PDF düzenleyici özelliği alıyor

Yayın tarihi: 15 Ekim 2021 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe 6:13 pm

Artık Adobe Acrobat işleriniz için Chrome yardımcı olacak bir yol sunacak. Herkes özel masaüstü yazılımını indirmek istemeyebilir. Adobe, her ne kadar geç de kalınmış olsa, PDF araçlarına doğrudan tarayıcınız üzerinden erişmenizi sağlayan Acrobat Chrome ve Edge uzantılarını nihayet yayınlıyor.

Çoğunlukla ihtiyacınız olan şey belgeleri imzalamak ise uzantı içindeki bu işleve erişmek için bir Acrobat Pro DC aboneliğine ihtiyacınız yok. Ücretsiz erişim, PDF’lere yorum eklemenize de izin verecek.

Chrome

Söz konusu uzantılar, Adobe’nin masaüstü istemcisiyle özellik eşliğini netleştirmek için yakın zamanda güncellediği Acrobat web’den ayrılacak. Çalışmanız sık sık PDF düzenlemeyi içeriyorsa, muhtemelen Adobe’nin özel uygulamasını kullanmaya devam edeceksiniz. Chrome’a gelen bu özellik çoğu açıdan kullanıcıların işini kolaylaştıracaktır. Adobe günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılıyor. Ancak üzerinde düzenleme yapmak şu ana kadar problemli bir işlemdi. Google Chrome sunduğu yeni özellikle kullanıcıların işinin kolaylaştırmayı düşünüyor. Özellik çoğu kişinin hayatını kolaylaştıracaktır. Güncelleme aşamalı olarak bütün kullanıcılara sunulmaya başlayacak. İlk olarak hangi bölgelerin güncellemeyi almaya başlayacağı henüz belirsiniz. Ancak tüm bölgelerde problemsiz çalışması durumunda kısa süre içinde güncelleme herkese sunulacaktır. Siz de özelliği alıp almadığınızı Chrome üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Instagram yeni özelliği kafa karışıklığı yarattı: Çökünce haber verecek