Christoph Daum’dan Fatih Terim Göndermesi!

Yayın tarihi: 22 Nisan 2021 Perşembe 12:02 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2021 Perşembe 12:02 pm

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Fatih Terim’in istifa haberinin manşette olduğu bir gazeteyi okuduğu esnada çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Beşiktaş ardından Fenerbahçe’de görev yapan Alman teknik adam, bir dönem rekabet halinde olduğu Fatih Terim’le olan atışmasını uzun yıllar sonra sürdürdü. Galatasaray’ın bu sezon aldığı peş peşe kötü sonuçlardan dolayı Terim’in ayrılacağının konuşulduğu dönemde, Daum eski bir gazete manşetinin fotoğrafını paylaşarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Daum’un elinde tuttuğu gazetenin manşetinde ‘Fatih Terim istifa etti’ yazıyor. İşte o gazete:

REKABETTE ÜSTÜN TARAFTI

Christoph Daum’un Fenerbahçe’yi çalıştırdığı 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında Sarı-Lacivertliler peş peşe şampiyon olarak ezeli rakip Galatasaray’ın önüne geçmişti. O dönem Daum ve Terim arasında önemli bir rekabet vardı ama iki hoca da hep seviyeliydi. Daum, yıllar sonra bu atışmayı da sürdürdü. Alman hoca herhangi bir hakaret ya da eleştiri sözcüğü kullanmadan, eski yıllarda Terim’in ‘İstifa’ haberini manşete taşıyan gazeteyi okuduğu sıradaki çekilmiş fotoğrafı paylaştı. Bu da futbolseverlerin yeni gündemi oldu.