Chris Rock’ın annesi Will Smith’in attığı tokat için ilk kez konuştu

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 2:59 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 2:59 pm

Chris Rock’un annesi Rose Rock, Will Smith’in Oscar töreninde Chris Rock’a attığı tokatla ilgili konuştu. Rock, “Will, Chris’i tokatladığında hepimizi tokatladı. Ama beni gerçekten tokatladı.” ifadesinde bulundu.

Will Smith’in Oscar töreninde Chris Rock’a attığı tokat gündemdeki yerini koruyor. Chris Rock’ın annesi Rose Rock yaşananlar hakkında Billie Jean Shaw’a konuştu.

Chris Rock Will Smith’in tokatı için konuştu: İşitme duyumu geri kazandım

‘HEPİMİZİ TOKATLADI’

“Karısının yan gözle bakmasına tepki verdi ve gitti. Ardından da gününü gün etti, o olay olduğunda gülmüştü.” diyen Rose Rock, tokat ile ilgili “Will Chris’i tokatladığında hepimizi tokatladı. Ama beni gerçekten tokatladı. Çünkü çocuğumu incittiğinizde, beni de incitmiş olursunuz.” dedi.

Rose, başlangıçta bu tokadın bir skeç olduğunu düşündüğünü, ancak Will Smith’in bağırdığını duyduğunda bunun gerçek olduğunu anladığını söyledi.

Will Smith’in sosyal medyayı kullanarak halka açık bir özür dilemesine rağmen, henüz Chris Rock’a ulaşmadığından bahsetti: “Asla özür dilemediği için gerçekten kötü hissediyorum. Yani adamları, ‘Chris Rock’tan özür dilerim’ diyen bir yazı yazdılar, ancak böyle bir şeyin kişisel olduğunu düşünüyorsanız, ulaşırsınız.”

NE OLMUŞTU

Will Smith sunucu Chris Rock’un eşi Jada Pinkett Smith’in saçlarını kazıtmasıyla ilgili yaptığı şakadan rahatsız oldu. Will Smith şakadan rahatsız olmayı bir adım öteye götürüp sahneye sakince çıktı ve “Karımın adını ağzına alma!” diyerek Chris Rock’ı tokatladı.
Saldırgan tavrından ötürü daha sonra özür dileyen 53 yaşındaki aktör, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi üyeliğinden de çekildiğini açıklamıştı. Akademi’yse 9 Nisan’da aldığı kararla Will Smith’i etkinliklere katılmaktan 10 yıl boyunca menettiğini duyurmuştu.