Chris Rock Will Smith’in tokatı için konuştu: İşitme duyumu geri kazandım

Yayın tarihi: 10 Nisan 2022 Pazar 2:38 pm - Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar 2:38 pm

Oscar Ödülleri’nde Will Smith, Chris Rock’ın eşi hakkında espri yapmasından sonra sahneye çıkarak tokat attı. Rock, bir Stand-up gösterisinde Smith’in tokatına değinerek, “İşitme duyumu geri kazandım” dedi.

2022 Oscar Ödülleri’nde komedyen Chris Rock, oyuncu Will Smith’in eşi hakkında bir espri yaptı. Rock’ın esprisine sinirlenen Smith, sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Chris Rock, 8 Nisan’daki Fantasy Springs’teki stand-up gösterisinde oyuncu Will Smith’in tokatı hakkında konuştu.  IndyTurk’un aktardığına göre Kaliforniya merkezli Desert Sun gazetesi, komedyenin şu sözleri alıntıladı:

“Ben iyiyim, koskoca bir şovum var ve paramı alana kadar [Will Smith olayı] hakkında konuşmayacağım.Hayat güzel. İşitme duyumu geri kazandım”

WİLL SMİTH’E OSCAR TOKADI

 

ABD’de Oscar ödüllerini düzenleyen Motion Picture Academy, Will Smith’e etkinliklere 10 yıl katılamama cezası verdi.

Akademi Yönetim Kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada, “94. Oscar ödül töreni, Bay Smith’in sahnede sergilediği kabul edilemez ve zararlı davranışlarla gölgelendi.” denildi.

Açıklamada, Smith’in 10 yıl boyunca Akademi’nin etkinliklerine katılmasının yasaklandığı belirtilerek, tören gecesi Smith’in tavrına karşılık uygun adım atılamadığı ve salonda kalmasına izin verildiği için de özür dilendi.

Smith’in o gece aldığı ödülün geri alınıp alınmayacağı veya 10 yıl boyunca Oscar’a aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda ise bir detay verilmedi.

“KARARI KABUL EDİYORUM”

Akademinin kararına karşı açıklama yapan Will Smith de “Akademi’nin kararına saygılıyım, kabul ediyorum.” ifadesini kullandı.

Jim Carrey’den Will Smith’in ayakta alkışlanmasına tepki!