CHP’ye ‘Halkla işiniz yok’ diyen AKP’li Alpay Özalan’a Ednan Aslan’dan tarihi cevap

Yayın tarihi: 25 Aralık 2020 Cuma 12:48 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2020 Cuma 2:22 pm

AKP’li Alpay Özalan Buca’da gazeteci Bekir Coşkun’un heykelinin yapılmasını,“Adınızı Cumhuriyet Heykel Partisi yapın halkla işiniz yok” sözleriyle eleştirmesinin ardından CHP’li Ednan Aslan da, “Size de Kalkınma yeter. Adalele işiniz yok” yanıtını verdi.

Usta gazeteci Bekir Coşkun, 18 Ekim 2020 günü hayatını kaybeden usta gazeteci Bekir Çoşkun’un Buca’ya yapılan hekeli AKP’li Alpay Özalan’ı rahatsız etti.

AKP İzmir Milletvekili Özalan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Heykel sanatçıların atölyede Bekir Coşkun heykeli çalışmasının fotoğrafını kullanarak,

“En son ayı heykeli ve maskeli heykel ile gündeme gelen CHP’li Buca Belediyesi 2 metre yüksekliğinde Bekir Coşkun heykeli yaptırıyor. Adınızı ‘Cumhuriyet Heykel Partisi yapın da rahatlayın, halk ile alakanız yok ne de olsa.”  ifadelerine yer verdi.

 

“ADALETLE İŞİNİZ YOK”
Özalan’a ilk tepki CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’dan geldi.

Arslan, Twitter mesajında şöyle karşılık verdi:

Sayın Alpay Özalan, inşallah sana da sağlığında İzmir’de Metin Oktay gibi heykelinin dikilmesi nasip olur. Parti ismi önerisine gelince, sadece ‘Kalkınma Partisi’ size yeter. Zaten ‘Adalet’ ile işiniz yok.”