CHP’nin seçim çalışmaları için Mehmet Ali Yüksel’e görev!

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2023 Salı 4:39 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2023 Salı 7:23 pm

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için seçim çalışmalarında Mehmet Ali Yüksel’e görev verdi. Yüksel aynı zamanda Genel Başkan Başdanışmanı oldu.

CHP, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tur oylamasında propaganda süreci için Mehmet Ali Yüksel’e görev verdi.

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Mehmet Ali Yüksel, Genel Başkan Başdanışmanı oldu.

28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde milletvekili adayı olan Yüksel, partide Kağıthane İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Yüksel’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları şöyle:

Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Siyasi İşler ve Seçim Propagandası” konusunda çalışmalar yürütmek üzerine görevlendirildim.
Büyük gurur ve onur duyduğum bu atama sonrasında bazı basın yayın organında “seçim kampanyasını yürütmekle” görevlendirildiğim şeklinde haberler yer almaktadır. Böyle bir görevlendirme söz konusu değildi. Görevim parti hiyerarşisi içinde bir nefer olarak çalışmaktır kamuoyuna ifade etmek isterim saygılarımla

“KAMPANYANIN BAŞINDA YA DA SORUMLUSU DEĞİLİM”

Yüksel, Artı Gerçek’e yaptığı açıklamada seçim kampanyasının başında ya da kampanyanın sorumlusu olmadığını belirtti. Bazı basın yayın organlarının yazıyı görmelerine rağmen yanlış okuma yaptıklarını söyleyen Yüksel, “ Ben kampanyanın başında ya da kampanyanın sorumlusu değilim. Ben siyasi işler ve propagandayla ilgili Sayın Genel Başkanımızın görev verdiği bir kişiyim” dedi.

Siyasi işler, seçim çalışmaları ve propagandayla ilgili eski bir ilçe başkanı olarak bu dönemde milletvekili adayı olarak çalışmalar yürüttüklerini belirten Yüksel, şöyle konuştu:

“Tam olarak çalışmalarınızı bir o zaman seçim kampanyasında ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Ama öncelikli öncelikli işimiz sandığa gitmeyen, oy kullanmayan tüm vatandaşlarımızı sandığa taşıyıp Türkiye demokrasisini eksiksiz bir şekilde işlemesini sağlamak.”

Bu konuya ilişkin çalışma yürüttüklerini belirten Yüksel, “Ama bunu kampanya yöneticilerimizin açıklaması daha doğrudur. Genel başkanımızın sahadaki gelişmelerle ilgili doğru bilgilendirmesini sağlayacağız.”

CHP’den ‘İstanbul modeli’ hamlesi! Kampanya İmamoğlu ve Kaftancıoğlu’na emanet