CHP’nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat’tan ilk açıklama

Yayın tarihi: 28 Ocak 2019 Pazartesi 9:19 am - Güncelleme: 28 Ocak 2019 Pazartesi 9:19 am

CHP İstanbul İl ve ilçe başkanlarının “Partinin İstanbul örgütünden yetişmiş bir aday olsun” ısrarı üzerine CHP’nin Beşiktaş Belediyesi adayı siyaset bilimci Rıza Akpolat oldu.

CHP’nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile, “Genel Başkan Yardımcılarıma, Parti Meclisi Üyelerime, çok değerli İl Başkanım Sayın Canan Kaftancıoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Akpolat şunları söyledi:

Bu ölümsüz ilçeye daha iyi bir hayatı getirecek ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla değer verdiğimiz Beşiktaşımız’ı hak ettiği şekilde yöneteceğiz.

Bütçe uygulamalarında Paris ve tarihi mirasına sahip çıkan Floransa ile kentsel planlamada, Kopenhag’ı örnek alarak ilk değişimi Beşiktaşımız’da atacağız.

Size söz veriyorum, özlediğimiz Beşiktaşımız sadece satırlarda ve hayallerde kalmayacak.

Beşiktaşımız, yeşilini kucaklayan, tertemiz mavisiyle diğer ilçelere örnek olan, trafik sorunlarının son bulduğu, çocukların güvenle sokaklarında oynadığı, gençlerimizin eğitim hayatlarını rahatça sürdürebildiği, ailelerin geleceğe umutla baktığı bir ilçe olacak.

Şimdi edebiyatımızı yücelten şairlerimizden örnek alıp, yeni bir Beşiktaş’ı en güzel şekilde yazma vaktidir

Bizi destekleyen ve Beşiktaşımız’a daha iyi bir hayatı getireceğimize inanan Partime, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na…

Genel Başkan Yardımcılarıma, Parti Meclisi Üyelerime, çok değerli İl Başkanım Sayın Canan Kaftancıoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve büyük ailem Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.